måndag 9 juli 2012

Nyhetsbrev


Hej!

Vi är nyss hemkomna efter ett par inspirerande dagar i Nora där vi har besökt antikmässan och senare även den gigantiska loppisen som ingår i arrangemanget Noradagarna. Antikmässan hölls utomhus och tack och lov lyste regnet med sin frånvaro. Generellt så höll utbudet en hög kvalité. Priserna var av över lag humana även om några var lite väl optimistiska i sin prissättning. Det är roligt när så många människor med ett så stort och varierat utbud samlas på samma ställe.

Det verkade som om många i omgivningarna passade på att anordna egna privata loppisar på sina gårdar och tomter vilket fördröjde hemresan. Inte kan man bara åka förbi utan att titta in, det kan kanske finnas just det där som man bara måste ha, eller hur? En hel del inköp blev det och dessa kommer att dyka upp i butiken framöver.

Aktuellt i butiken är att vi nu kan erbjuda fler sockerlådor, varav ett antal är försedda med lock. Lådorna fungerar lika bra med eller utan lock och kan användas till det mesta. Saknas idéer titta gärna på ett av våra tidigare blogginlägg här.

Nytt i butiken är även ett gäng charmiga plåtburkar i varierande stil och lite olika storlekar. Några av dem ser du på bilden nedan.

Under vecka 29-32 kommer vi att ta semester. Vi tar emot beställningar under den tiden men leveranstiderna kan bli längre än vanligt.

Vi önskar er alla fortsatt fin sommar!
Blueness


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar